Groente & Fruit JuicePlus

Verse groente en fruit bevatten veel vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Deze stoffen zijn cruciaal om gezond te blijven, te herstellen na het sporten en herstel na ziekte. Door stress, milieuvervuiling, inspanning, roken, slechte voeding etc. komen er veel vrije radicalen in de cellen (oxidatieve stress). Daardoor ontstaan er ontstekingsreacties in het lichaam met als gevolg klachten, symptomen en uiteindelijk chronische ziekten. Anti-oxidanten uit groente en fruit binden deze vrije radicalen. Dat voorkomt zo ontstekingsreacties in je lichaam en houdt je lichaam gezond.

Onderzoek heeft uitgewezen dat velen onvoldoende groente en fruit binnenkrijgen. JuicePlus is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de normale voeding en wordt zowel preventief als voor het behandelen van klachten ingezet. Het verbetert bijvoorbeeld de zuurbasebalans.

JuicePlus maakt gebruik van zongerijpte groente en fruit, welke herbiciden- en pesticidenvrij geteeld zijn. Deze worden zo laat mogelijk geoogst zodat zoveel mogelijk nutriënten tot ontwikkeling kunnen komen. In de laatste stadia van rijping komen de meest beschermende plantenstoffen tot ontwikkeling (kleur, geur en smaak). Daarna wordt het gedroogd via een uniek droogproces, waardoor de voedingstoffen heel blijven en in een capsule, snoepje of (maaltijd)shake worden verwerkt. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente en fruit komt op deze wijze op een gemakkelijke manier binnen en ook nog eens in een ruime variatie.

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op.