Publicaties

Dokter Korbee is lid van ILADS International Lyme and Associated Diseases Society. Dit is een internationale, interdisciplinaire organisatie van wetenschappers en artsen. Wij werken conform de richtlijnen van ILADS bij het diagnosticeren en behandelen van de ziekte van Lyme. Tevens is dokter Korbee een geaccrediteerde arts voor Functional Medicine via de opleiding IFM Institute for Functional Medicine. 

Daarnaast is dokter Korbee lid van ISEAI (International Society for Environmental Acquired Illness). Dit is een internationale vereniging van artsen die zich bezighoudt met ziekten die ontstaan door omgevingsfactoren zoals Molds (ziek door schimmels in vochtige huizen) en andere chemische stoffen.

Tijdens zijn behandeling richt hij zich op het versterken van het immuunsysteem o.a. door middel van het versterken van de darmweerstand. Ook heeft hij zich gespecialiseerd in welke invloed bepaalde stoffen op het lichaam hebben en hoe deze te ontgiften. Hierbij valt te denken aan door het lichaam zelf geproduceerde afvalstoffen, maar ook stoffen uit de omgeving, zoals toxische stoffen en zware metalen. Dokter geeft diverse opleidingen en nascholingen omtrent deze onderwerpen.

De afgelopen jaren zijn er diverse publicaties verschenen:

Ziekte van Lyme, publicatie MBOG
PDF – 6,8 MB 428 downloads
Blijf van mijn bloed af! Alles wat je moet weten over Lyme, publicatie gezondNu.nl
PDF – 13,6 MB 430 downloads
Lyme( R)evolutie: Case Report Publicatie Orthofyto
PDF – 9,0 MB 419 downloads
De last van Lyme, publicatie Voedingswaarde
PDF – 205,5 KB 355 downloads
Zware-metalenintoxicatie Bad Minerals, publicatie Voedingsgeneeskunde
PDF – 3,7 MB 420 downloads
EBV Pfeiffer Hoe Houden We De Klachten Onder Controle Publicatie Ortho Fyto
PDF – 360,9 KB 60 downloads

Interview/ Podcast met Dokter Korbee