Dr. A.C. Korbee

 

Alexander is een BIG geregistreerde arts en heeft gewerkt als militair arts en bedrijfsarts. Hij heeft Orthomoleculaire Geneeskunde bij het SOE (Stichting Orthomoleculaire Educatie) gestudeerd en is daardoor lid van MBOG (Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) en AVIG (Artsenvereniging Integrale Geneeskunde). Hij heeft de opleiding Functional Medicine gedaan bij IFM (Institute for Functional Medicine). Daarnaast is hij lid van ILADS (International Lyme and Associated Disease Society) en lid van ISEAI (International Society for Environmental Acquired Illness).

Door zijn jarenlange ervaring én kennis wordt Dokter Korbee regelmatig gevraagd (na)scholingen en lezingen te geven. Hij heeft ook diverse artikelen gepubliceerd.

 

"Ik ben gedreven en enthousiast om mensen mee te nemen en te inspireren waar het in het leven om gaat: het in handen nemen van de regie over je eigen leven en dus ook je gezondheid. Als arts voor Functionele Geneeskunde bekijk ik elk individu in zijn totaliteit: fysiek, mentaal en ook sociaal. Innovatie is belangrijk voor mij: continu de beste behandeling aanbieden gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten, daar ligt mijn passie. Ik ben een soort Sherlock Holmes dokter die op zoek gaat naar de oorzaak van klachten."