Ir. A.J. (Arianne) Korbee - van Diggelen

 

Arianne Korbee is therapeute, praktijkmanager en tevens de echtgenote van dokter Alexander Korbee. Arianne helpt clënten middels een leefstijlcheck inzicht te krijgen in hun gezondheid en geeft advies over hoe u gezond kunt blijven of uw gezondheid kunt verbeteren.  Wanneer er sprake is van darmklachten stelt zij een behandelplan op om de (darm)weerstand te verbeteren. Naast de leefstijlcheck biedt zij ook diverse therapieën aan om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te verbeteren en/of te ondersteunen bij pijn en vermoeidheid of om op een prettigere manier oud te worden of ter ondersteuning bij het sporten. 

Arianne heeft van oorsprong een technische achtergrond (Techniek en Maatschappij, TUE). De afgelopen jaren heeft zij opleidingen m.b.t. medische basiskennis, therapieën en de basis van orthomoleculaire geneeskunde gedaan om zich hiermee in te kunnen zetten in de prakijk.

 

"Iedere keer als iemand terugkoppelt dat hij of zij zich beter voelt door onze aanpak, dan word ik daar oprecht blij van. Uw gezondheid is immers een kostbaar bezit"